سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان گردویی          بافت اصلی این نان از نان شیرمال درست شده است که برای ......ادامه
کیک با ژله و شکلات برای بافت اصلی کیک از هر نوع کیک دلخواه می توانید استفاده ......ادامه
کراکل شکلاتی بیسکوییتی شکلاتی، خوشمزه و پرکالری که هنگام پخت ......ادامه

ژله ابروباد (دستور اختصاصی)

نامه الکترونیک چاپ PDF

ژله ابروباد ترکیب زیبائی از چند رنگ ژله با طعم های مختلف است که با یکدیگر مخلوط شده اند. شما می توانید از تعداد بیشتری ژله در رنگ و طعم متفاوت استفاده نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ژله ابروباد آشنا می شوید.

مواد لازم

1. ژله: 3 بسته در 3 رنگ
  2. آب جوش: 3 لیوان
  3. شیر: 1 لیوان
  4. قالب با حجم 1 لیتر

طرز تهیه

مرحله 1 - هر بسته ژله را جداگانه در 1 لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله 2 - به هر رنگ از ژله سرد شده 3/1 لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله 3 - ژله های شیری را در یخچال قرار دهید تا نیم بند شوند. ( نیم بند شود بحدیکه به غلظت سفیده تخم مرغی که زده نشده است برسد.)

مرحله 4 - هر 3 رنگ ژله شیری را در قالب ریخته و به کمک قاشق با هم مخلوط کنید. سپس به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

مرحله 5 - لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کنید و ته قالب را یک لحظه در آب جوش قرار دهید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمائید.

نکات

توجه داشته باشید شیر را زمانی به ژله اضافه کنید که کاملا سرد شده باشد، اینکار برای جلوگیری از بریدن شیر می باشد.

در این دستور از 3 ژله انار( رنگ قرمز )، طالبی( رنگ سبز ) و بلوبری ( رنگ آبی ) استفاده شده است.

می توانید ماست یا خامه را جایگزین شیر کنید.

با توجه به حجم قالب خود و یا بنابرسلیقه خود می توانید از تعداد بیشتری ژله در طعم و رنگهای مختلف استفاده کنید.

title1 title2 title3 title4

دیدگاه شما

1. خیلی خوشگله! شما ژله هاتون ماله ایرانه یا از همینجا تهیه کردین؟
  2. ممنون زی زی جان . ژله ها ایرانی هستند.
  3. نیم بند یعنی تا چه حد بایستی ببنده
  4. مریم جان ، نیم بند شدن یعنی زمانیکه ژله ها به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده باشند و بیش از آن سفت نشوند.
  5. مرسي از دستور خوبتون.واقعا عالي و زيبا شد.
  6. فوق العاده قشنگه باید امتحان کنم ببینم مثل شما قشنگ در میارم یا نه .مرسی
  7. سلام حدودا چقدر طول می کشه تا نیم بند بشه؟ منظورتون سفیده تخم مرغ نزده شده است؟!
  8. با سلام و تشکر از پیام شما. بله منظور سفیده تخم مرغ زده نشده است. زمان نیم بند شدن بستگی به غلظت ژله و سرمادهی یخچال یا فریزر دارد، معمولا در این مواقع باید مراقب باشید و چند دقیقه ای یکبار ژله را امتحان کنید. موفق باشید.
  9. خیلی عالی بود واقعا لذت بردم امید وارم بتونم شبیه شما درست کنم
  10. من درست کردم خیلی متفاوت و طرح جالبیه اما به قشنگیو منظم بودن ژله ی شما در نیومد! وقتی نیم بند شدن با هم مخلوط کردم اما یجورایی بعضی جاهاش ترک دار شد! چیکار کنم؟؟ راهنماییم کنید لطفا
  11. با سلام و تشکر از پیام شما. منظورتان این است که بعد از درست شدن کامل ژله و موقع سرو ترک دار شد؟ آیا ژله را با مقدار کم تری آب و شیر درست کردید؟ هنگامی که هر رنگ از ژله ها را با هم مخلوط می کردید به چه میزان بسته شده بودند یعنی به راحتی با هم مخلوط می شدند یا خیر؟
  12. بله وقتی کاملا درست شد بعضی جاهاش نچسبیده بود به هم و ترک داشت.نه دقیقا به همون اندازه که گفته بودین درست کردم. نه به راحتی مخلوط نشدن راستش یکم که گرفته بود البته وقتی ظرف رو تکون می دادم ژله ها به راحتی تکون می خوردن؛من ترسیدم با هم مخلوط کنم که یه موقع نکنه رنگهاش باهم قاطی بشه،وقتی با هم مخلوط می کردم فکر کنم یجورایی بیشتر از نیم بند شدن گرفته بود. ترسیدم اگر شل تر باشه رنگهاش با هم قاطی بشه و ...
  13. با توجه به گفته های شما این احتمال زیاد است که به خاطر بستن بیش از اندازه، ژله ها کاملا مخلوط نشدند و باعث شده که ژله کامل شده ترک بردارد. برای بار دیگر بدون ترس اینکار را انجام دهید. غلظت ژله ها باید طوری باشد که وقتی با هم مخلوط می کنید با قاشق به راحتی هم زده شود، چند دور هم زدن هم کافیست در حدیکه فقط رنگ ها کمی مخلوط شوند و ابروباد را ایجاد کنند.مطمئنا در هر کاری تجربه باعث بهتر شدن آن کار می شود. ..منتظر موفقیت شما در تجربه بعدی تان هستیم... موفق باشید
  14. با سلامی مجدد. خیلی ممنون از راهنمایی و کمکتون. امروز این ژلرو درست کردم. این بار درست و تمییز در اومد. خیلی خیلی ممنون. سایت خیلی جالبیه.

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست دسر ژله و کرم ژله ابروباد (دستور اختصاصی)