سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان آفتابگردان        بافت این نان را نیز می توان با خمیر شیرمال تهیه کرد و سپس به ......ادامه
کیک پالت                   در این دستور کیک به شکل پالت رنگ تزیین می شود که ......ادامه
بیسکوییت شکری ش قبلا با دستور دیگری از این بیسکوییت در این وب سایت آشنا ......ادامه

شارلوت کاستارد با انگور (دستور اختصاصی)

نامه الکترونیک چاپ PDF

در صورتيکه مايل هستيد دسري خوشمزه و در عين حال آسان را درست نمائيد، شارلوت کاستارد با انگور گزينه مناسبي مي باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهيه شارلوت کاستارد با انگور آشنا مي شويد.

مواد لازم برای 8 نفر

نان رولت: 1 عدد
پودر کاستارد: 2 قاشق غذاخوری پر
شیر: 2 لیوان
شکر: 4 قاشق غذاخوری پر
انگور: 200 گرم
پودر ژله لیمو: 1 بسته

طرز تهیه

مرحله 1 - بین نان رولت را از مربا یا مارمالاد دلخواه پر کرده، آنرا رول کرده و در یخچال نگهداری کنید تا خوب فرم بگیرد، سپس به قطر 1 سانت برش بزنید.

مرحله 2 - پودر کاستارد، شکر و کمی از شیر را در شیرجوشی با یکدیگر مخلوط کرده، سپس مابقی شیر را کم کم افزوده و مایه را روی حرارت متوسط گذاشته تا غلیظ شود، بعد از اینکه به غلظت رسید اجازه دهید تا کمی سرد شود و از حرارت اولیه بیافتد.

مرحله 3 - پودر ژله را د ر یک لیوان آب جوش حل کرده و 3/1 لیوان آب سرد به آن افزوده و در یخچال بگذارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

مرحله 4 - نان رولت های برش خورده را در کف و دور قالب کمربندی یا در ظرف مورد نظر بچینید و کاستارد غلیظ شده را روی نان ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا ببندد.

مرحله 5 - انگورها را شسته، دو نیم کرده و روی کاستارد را با آنها پر کنید، سپس کمی از ژله را روی انگورها ریخته و در یخچال بگذارید تا ژله روی انگور بسته شود.

مرحله 6 - مابقی ژله را روی انگورها ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا خوب بسته شود، سپس شارلوت را از قالب کمربندی خارج کرده، در ظرف دلخواه گذاشته و به دلخواه تزئین کرده، سپس سرو نمائید.

title1 title2 title3 title4

دیدگاه شما

1. وای سلام . خوب هستین ؟؟؟ خیلی خوشحال شدم که امروز بالاخره سایتتون رو پیدا کردم . من ادرستون رو گم کرده بودم . این دستورتون هم خیلی عالیه ادم هوس می کنه . در کل من الان خیلی خوشحالم. موفق باشین و پاینده
  2. با سلام، از لطف همیشگی شما بسیار ممنون هستیم.
  3. خیلی علی بود

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست دسر موس و پودینگ شارلوت کاستارد با انگور (دستور اختصاصی)