سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان آفتابگردان        بافت این نان را نیز می توان با خمیر شیرمال تهیه کرد و سپس به ......ادامه
کیک پالت                   در این دستور کیک به شکل پالت رنگ تزیین می شود که ......ادامه
بیسکوییت شکری ش قبلا با دستور دیگری از این بیسکوییت در این وب سایت آشنا ......ادامه

بمب بستنی هندوانه ای

نامه الکترونیک چاپ PDF

این دسر از 3 رنگ بستنی با طعم های وانیلی، طالبی و توت فرنگی درست شده و به واسطه قرار دادن آنها به ترتیب رنگ بندی هندوانه به این اسم نامگذاری شده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه بمب بستنی هندوانه آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر

بستنی وانیلی: 1 کیلو
بستنی طالبی: 1 کیلو
بستنی توت فرنگی: 1 کیلو
شکلات چیپسی: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله 1 - قالب یا کاسه گنبدی شکلی با اندازه متوسط را انتخاب کنید و داخل آنرا با پلاستیک بپوشانید.

مرحله 2 - بستنی طالبی را خارج از فریزر قرار داده تا کمی نرم شود، سپس ته و دیواره قالب را با ضخامت 1 الی 2 سانت با آن بپوشانید و مجددا در فریزر بگذارید تا ببندد.

مرحله 3 - با بستنی وانیلی نیز مانند بستنی طالبی عمل کنید.

مرحله 4 - شکلات چیپسی را با بستنی توت فرنگی نرم شده مخلوط کرده و داخل دو رنگ بستنی قبلی را با آن پر کنید، سپس با پلاستیک روی قالب را کاملا بپوشانید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته شود.

مرحله 5 - بمب بستنی را در ظرف مورد نظر برگردانید، پلاستیک را در آورده و سرو

نمائید.

دیدگاه شما

1. دسرعالی وسختی بود
  2. salam kheili fantezi o khoshkele hatman dorost mikonam movafagh bashid
  3. سلام من این دسر و درست کردم ولی متاسفانه نتونستم داخل قالب رو پلاستیک بپوشانم.حالا نمیدونم چجوری سرو ش کنم
  4. با سلام، پیشنهاد می شود ته قالب را چند ثانیه ای در آب جوش قرار دهید و یا با سشووار کمی حرارت به قالب دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید البته با اینکار بستنی کمی نرم می شود ولی می توانید بعد از برگرداندن دوباره در فریزر قرار دهید . موفق باشید
  5. خیلی خوشمزه و دسری جدید بود. MER300000000000
  6. وای چقدر خلاقانه من هم عاشق هندونه ام هم عاشق بستنی

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست دسر تارت و بستنی بمب بستنی هندوانه ای