سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان آفتابگردان        بافت این نان را نیز می توان با خمیر شیرمال تهیه کرد و سپس به ......ادامه
کیک پالت                   در این دستور کیک به شکل پالت رنگ تزیین می شود که ......ادامه
بیسکوییت شکری ش قبلا با دستور دیگری از این بیسکوییت در این وب سایت آشنا ......ادامه

کیک وارونه سیب

نامه الکترونیک چاپ PDF

کیک وارونه سیب کیکی سبک و مناسب برای عصرانه می باشد، این کیک ارتفاع زیادی ندارد و با 1 تخم مرغ درست می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک وارونه سیب آشنا می شوید.

مواد لازم روی کیک

کره: 20 گرم
شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوری
سیب شیرین: 2 عدد، متوسط، بدون پوست و خلالی نازک شده

مواد کیک

آرد: یک و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: باندازه بین دو انگشت
شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
کره نرم شده: 60 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ولرم: نصف پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1 - برای روی کیک ابتدا کره را روی حرارت غیر مستقیمحرارت غیر مستقیم
 (روی بخار آب) آب کرده و سپس با شکر قهوه ای مخلوط و در کف قالب 18 تا 20 سانتی پخش کنید، تخم های آفتابگردان را نیز روی مخلوط کره ریخته و سیب های خلالی شده را روی آنها بچینید.

مرحله 2 - کره نرم شده و شکر را با یکدیگر بزنید تا مخلوط شوند، سپس وانیل و تخم مرغ را افزوده و بزنید تا کرم و کشدار شوند.

مرحله 3 - شیر ولرم را افزوده و با لیسک هم بزنید.

مرحله 4 - آرد، نمک و بکینگ پودر الک شده را طی چند مرحله به مخلوط افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید، سپس مایه آماده شده را به آرامی روی سیب هایی که در کف قالب چیده اید، بریزید.

مرحله 5 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت، اجازه دهید قالب کمی سرد شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمائید.

a b c d

دیدگاه شما

1. کیک خیلی زیبایی شده و فکر کنم مناسب مهمانی ها هم باشه. ضمنا من و خواهرم سایت شما رو خیلی دوست داریم و هر روز سر می زنیم.
  2. با سلام و تشکر از سایت خوبتون.سوالی دارم برای تهیه این کیک اگه شکر سفید استفاده کنم چه فرقی داره؟دسترسی به شکر قهوه ای ندارم 2-می شه اندازه ها رو به پیمانه بدهید نه گرم و.... ممنون می شم زودتر جوابمو بدین.
  3. با سلام و تشکر از پیام شما. می توانید شکر سفید را جایگزین شکر قهوه ای کنید، تفاوت شکر قهوه ای و سفید در میزان کالری آن ها می باشد و هم چنین بی تاثیر در رنگ نخواهد بود. لازم به ذکر است که مقدار مواد به پیمانه و قاشق می باشد و با توجه به اینکه در بازار کره در گرم های 20 - 50 و 100 موجود می باشد مشکلی در مقدار آن پیدا نخواهید کرد . ..موفق باشید.

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست نان و شیرینی انواع کیک کیک وارونه سیب