سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان گردویی          بافت اصلی این نان از نان شیرمال درست شده است که برای ......ادامه
کیک با ژله و شکلات برای بافت اصلی کیک از هر نوع کیک دلخواه می توانید استفاده ......ادامه
کراکل شکلاتی بیسکوییتی شکلاتی، خوشمزه و پرکالری که هنگام پخت ......ادامه

تورتیا (نان مکزیکی)

نامه الکترونیک چاپ PDF

تورتیا یک نوع نان مکزیکی است که نوعی از آن شبیه نان لواش ایرانی می باشد. معمولا داخل این نان را با انواع گوشت پخته شده، سبزیجات پخته یا سرخ شده پر کرده و به روش های مختلف پیچانده، سپس سرو می کنند. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان تورتیلا آشنا می شوید.

مواد لازم برای 12 تورتیلا

1.  آرد سفید: 4 پیمانه
  2. بکینگ پودر: 8/1 قاشق چایخوری
  3. کره گیاهی: 2/1 پیمانه
  4. نمک دریا: 1 و 2/1 قاشق چایخوری
  5. آب ولرم: 1 پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1 - آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته، بکینگ پودر و کره را افزوده و با دست مخلوط کنید.

مرحله 2 - نمک دریا را با آب ولرم مخلوط کرده تا نمک حل شود، سپس آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ترکیب کنید تا زمانیکه خمیر بدست نچسبد، برای چند دقیقه ورز دهید، سپس روی آنرا پوشانده و برای 20 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 3 - خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید. دست خود را کمی چرب کرده و سطح کار را آرد پاشیده، هر قسمت را بصورت دایره نازکی به کمک وردنه باز کنید.

ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

مرحله 4 - تابه مناسب با قطر نان را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از گرم شدن، یک خمیر را داخل آن انداخته و اجازه دهید 15 تا 20 ثانیه یا کمی بیشتر تا زمانیکه قهوه ای شود، بماند. سمت دیگر نان را به همین ترتیب ادامه دهید. مابقی خمیرها را به همین روش بپزید.

aaa bbb ccc fdc964175

دیدگاه شما

1. سلام. ممنون از دستورات غذایی تان. لطفا میشه بگید نمک دریایی چیه و از کجا می توان تهیه کرد؟
  2. آزاده جان اگر روی کلمه نمک دریا که به رنگ قرمز است کلیلک کنید، می توانید اطلاعات مربوط به آنرا مشاهده نمائید. با تشکر
  3. سلام.میخواستم بپرسم تورتیا با آرد ذرت تهیه نمیشه؟ واینکه این نان مثل نان لواش هست؟
  4. الی عزیز .تورتیا که یک نوع نان سنتی مکزیکی هست را می توان با آرد سفید و هم آرد ذرت درست کرد. البته بسته به اینکه مربوط به کدام منطقه از مکزیک باشد دارای مدل های مختلفی است که یک نمونه از آن مانند یک چیپس بزرگ است و یک نمونه از آن مانند نان لواش ایرانی است که در این دستور آمده است. ولی باید گفت که نان تورتیا با آرد ذرت مشهورتر از تورتیای با آرد سفید می باشد.
  5. ترتیلای اصلی با آرد ذرت خاصی تهییه می شود و مطلب مهم درست کردن آرد ذرت تحت شرایط خاص است!! پس از آن آماده کردنش تنها با افزودن آب و بسیار راحت انجام می شود.
  6. با سلام من سالها قبل در سيرجان نوعي نان از نانوائي خريدم كه شبيه به تافتون و كمي چرب بود و مزه كباب كوبيده مي داد دلم مي خواهد روش پخت اين نان را بدانم همچنين اسم آن را . اگر برايتان امكان دارد بنده را راهنمائي كنيد . با تشكر فراوان
  7. با سلام و تشکر از پیام شما بایستی گفته شود که تنوع نان در ایران بسیار زیاد بوده اما در خصوص نانی که شما اشاره نمودید ممکن است از برخی ترکیبات روغن حیوانی برای طبخ نوعی نان ضخیم و تافتون مانند که در قدیم مرسوم بوده است استفاده شده باشد. با این وجود در مورد سوال شما تحقیق شده و در آینده پاسخ داده خواهد شد.
  8. سلام مقدار آرد زیاد است من درست کردم خشک شد

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست نان و شیرینی انواع نان تورتیا (نان مکزیکی)