سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان گردویی          بافت اصلی این نان از نان شیرمال درست شده است که برای ......ادامه
کیک با ژله و شکلات برای بافت اصلی کیک از هر نوع کیک دلخواه می توانید استفاده ......ادامه
کراکل شکلاتی بیسکوییتی شکلاتی، خوشمزه و پرکالری که هنگام پخت ......ادامه

شیرینی پفکی

نامه الکترونیک چاپ PDF

این شیرینی یک نمونه فرانسوی است که دارای بافتی اسفنجی و نرم می باشد. این دستور برای 16 تا 20 عدد شیرینی مناسب می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی آشنا می شوید.

مواد لازم برای 16 عدد شیرینی

آرد سفید: 2/1 پیمانه
تشاسته ذرت: 2/1 پیمانه
کرم تارتار: 4/3 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد، سفیده و زرده جدا
شکر: 4/3 پیمانه
مربای تمشک: 2/1 پیمانه
خامه فرم گرفته: 4/3 پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1 - فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود.

مرحله 2 - مواد خشک یعنی آرد، نشاسته ذرت، تارتار و جوش شیرین را الک کنید.

مرحله 3 - سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده را با همزن زده و طی آن شکر را در 3 نوبت به آن افزوده تا سفیده ها سفت شوند. زرده را نیز جداگانه زده و سپس سفیده را با زرده مخلوط نمائید.

مرحله 4 - مواد خشک را روی مخلوط تخم مرغ الک کرده و با قاشق آرام هم زده در حدیکه فقط مخلوط شوند.

مرحله 5 - در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و با فاصله روی کاغذ ریخته و کمی با قاشق روی آنرا صاف کنید، سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلائی شود.

مرحله 6 - بعد از سرد شدن نان شیرینی روی یک عدد نان را مربای تمشک مالیده و سپس مقداری خامه قرار داده و نان دیگری را روی آن گذاشته و پودر قند یا شکر روی آن الک کنید. تمام شیرینی ها را به همین ترتیب درست نموده و در ظرف دلخواه چیده ، همراه با نوشیدنی سرو نمائید.

نکات

ار مربای توت فرنگی نیز می توانید استفاده نمائید.

همراه با خامه می توانید از کمی وانیل نیز استفاده کنید.

در صورتیکه کرم تارتار در دسترس ندارید، می توانید به جای آن از سرکه سفید یا آبلیمو استفاده کنید.

title1 title2 title3 title4

دیدگاه شما

1. سلام! ببخشید ولی فکر کنم مقدار شکری که دادین خیلی کمه!چون وقتی من خمیر شیرینی رو درست کردم مایع خیلی خیلی زیاد مایع بود و مقدار زیادی بهش شکر اضافه کردم تا شبیه خمیر شد!:)
  2. با سلام و تشکر از پیامتان، این دستور امتحان شده است و ممکن است تخم مرغ های شما بزرگ بوده باشد و یا کیفیت مواد لازمتان متفاوت بوده باشد. در ضمن باید یادآور شد که مایه این شیرینی نباید به شکل یک خمیر سفت یا خیلی روان باشد. در صورت امکان در مورد روش کارتان بیشتر توضیح دهید. موفق باشید.

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.