سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان گردویی          بافت اصلی این نان از نان شیرمال درست شده است که برای ......ادامه
کیک با ژله و شکلات برای بافت اصلی کیک از هر نوع کیک دلخواه می توانید استفاده ......ادامه
کراکل شکلاتی بیسکوییتی شکلاتی، خوشمزه و پرکالری که هنگام پخت ......ادامه

ماکارُِن نارگیلی

نامه الکترونیک چاپ PDF

ماکارن نوعی شیرینی خشک است که با نارگیل و بادام درست می شود. این شیرینی دارای دستورات متفاوتی است که پایه اصلی آن به ایتالیا باز می گردد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آسان و سریع ماکارن نارگیلی کوه شکل آشنا می شوید.

مواد لازم برای 12  تا 15 ماکارُن

1. شکر: 100 گرم
  2. پودر نارگیل: 140 گرم
  3. تخم مرغ: 1 عدد، متوسط
  4. وانیل: کمی

طرز تهیه

مرحله 1 - تخم مرغ، شکر و وانیل را در کاسه ای به کمک همزن یا همزن دستی با یکدیگر بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله 2 - پودر نارگیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوطی نسبتا چسبناک درست شود.

مرحله 3 - برای قالب این شیرینی می توانید از جا تخم مرغی یا استکان کوچک کمک بگیرید. داخل استکان را از مخلوط نارگیل پر کنید و روی کاغذ برگردانید، اینکار را ادامه دهید تا مخلوط نارگیل تمام شود.

مرحله 4 - روی شیرینی را بادام گذاشته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 الی 170 درجه سانتیگراد به مدت10 دقیقه قرار دهید تا وقتی قهوه ای روشن شود.

مرحله 5 - بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ماکارن کمی سرد شود، سپس به همان شکل کوه مانند و یا اسلایس شده، سرو نمائید.

نکات

توجه داشته باشید نیازی نیست که مواد را داخل استکان به صورت فشرده بریزید.

این شیرینی را می توانید به کمک دست به شکل کوه در آورید.

title1 title2 title3 title4

دیدگاه شما

1. ملک بانو جان .ممنون از زحماتت و اموزشهای عالیت من این شیرینی را درست کردم ولی توی فر شیرینی ها وارفت و کف سینی پهن شد. بااینکه مواد را به همین مقدار که نوشتی استفاده کردم.برای اینکه شکلشون را از دست ندن چکار کنم؟
  2. با سلام و تشکر از پیامتان، وقتی مایه شیرینی را درست می کردید به همین حالتی که در تصویر مشاهده می کنید شکل گرفته بود؟ مایه این شیرینی نباید شل باشد بلکه براحتی با دست می توانید فرم کوه را به آن بدهید البته چسبناک می باشد. فر را روی چه درجه ای و چه مدت زمانی قرار دادید؟
  3. ممنون از جوابت بله موقع درست کردم مایه شیرینی مثل تصویر بود . از جا تخم مرغی هم وقتی در میومد خوب خودش را میگرفت و چسبندگی خوبی داشت . توی فر هم اولش حالتش را حفظ کرد ولی بعد از 10 دقیقه که رفتم در بیارم دیدم کف سینی فر وارفته و دست به دست هم داده فر درجه 170 سانتیگراد بود.
  4. با سلامی دوباره، با توجه به نکاتی که شما اشاره کردید این امکان است که درجه حرارت فر شما زیاد بوده باشد زیرا در بعضی فرها درجه حرارت متفاوت می باشد و همچنین نباید از شعله بالای فر همزمان با شعله پائین استفاده شود.

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست نان و شیرینی انواع شیرینی ماکارُِن نارگیلی