سایت آشپزی ملک بانو

از تنور درآمده

نان گردویی          بافت اصلی این نان از نان شیرمال درست شده است که برای ......ادامه
کیک با ژله و شکلات برای بافت اصلی کیک از هر نوع کیک دلخواه می توانید استفاده ......ادامه
کراکل شکلاتی بیسکوییتی شکلاتی، خوشمزه و پرکالری که هنگام پخت ......ادامه

کوکو سبزی در نان تست

نامه الکترونیک چاپ PDF

kokosabziهمه شما با روش پخت کوکو سبزی آشنا هستید، حال با ایجاد کمی تغییرات می توانید کوکو سبزی را به صورتی متفاوت سرو نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کوکو در نان تست آشنا می شوید.

ب

ب

مواد لازم

سبزی کوکو ( تره، گشنیز، جعفری، کمی شنبلیله و کاهو ) : نیم کیلو
تخم مرغ : 3 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زرشک و گردو در صورت تمایل : 1 قاشق غذاخوری از هر کدام
روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
نان تست :  1 بسته

طرز تهیه

مرحله 1 - سبزی کوکو را پاک کرده، شسته و وقتی آب آن گرفته شد، ریز خرد کرده و در کاسه ای بریزید.

مرحله 2 - تخم مرغ ها را دانه دانه روی سبزی ها ریخته و مخلوط نمائید.

مرحله 3 - آرد را کم کم افزوده و مایه را هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و در صورت تمایل گردو و زرشک را نیز بیافزائید و مایه کوکو را خوب مخلوط نمائید.

مرحله 4 - تابه ای را روغن ریخته و روی حرارت بگذارید، داخل نان تست را به کمک سر لیوان یا قالب در آورده، سپس آنرا در تابه گذاشته و 1تا 2 قاشق از مایه سبزی را درون آن ریخته و اجازه دهید سرخ شود، بعد برگردانده و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.

نکات

می توانید کوکو را در نان باگت هم درست نمائید، برای اینکار نان باگت را به قطعات 2 سانتیمتری برش داده و داخل آنرا در آورده به طوریکه به بدنه آسیب نرساند، سپس در تابه گذاشته و بین آنرا مایه کوکو سبزی بریزید و سرخ کنید.

می توانید نصف ار مایه کوکو را در تابه ریخته و سپس مخلوط زرشک و گردو را روی آن بریزید و بعد مابقی مایه را اضافه کنید.

تصویر بزرگ تر را در زیر مشاهده می نمائید

kokosabzi1

یییییییییییییییییییییی 

دیدگاه شما

1. سلام به نظر من که اینجور غذاهای ساده و کم هزینه رو بیشتر اموزش بدید و به نظرم غذای خیلی خوشمزه ای میشه از لطف شما ممنونم
  2. برای من که به اتفاق همسرم آشپزی می کنم ، کوکو سبزی غذای سریع و البته خوشمزه و سالمی هستش . متشکرم
  3. سلام. من وقتی خواستم این غذا را درست کنم ، قبل از پختن کوکو نان تست کاملا سوخت . لطفا راهنمایی کنید چه کار باید بکنم . ممنونم
  4. با تشکر از پیام شما. اولا بایستی شعله شما ملایم باشد و بلافاصله پس از گذاشتن نان در داخل تابه، مایه کوکو هم به آن اضافه شود. ضمنا مقدار مایع کوکو نبایستی خیلی زیاد باشد و سوراخ روی نان را هم زیاد بزرگ در نظر نگیرید. موفق باشید
  5. از توجه و راهنمایی شما ممنونم .

افزودن نظر

Please update your Flash Player to view content.
صفحه: : صفحه نخست غذای ایرانی غذای فوری کوکو سبزی در نان تست